näyttää 4 tuloksen(tulokset)
Avoinpelimaailma kauniissa väreissä, luontoa, parhaat ilmaiset kännykkäpelit listan Genshin Impact -peli
Äänikirjat Nosteessa! Pelit

Mitä pelata äänikirjaa kuunnellessa?

Kaikki Sivukujalla-kirjakerhon jäsenet on äänikirjojen suurkuluttajia ja me etsitään aina uusia tapoja käyttää aikaa samalla, kun kuunnellaan äänikirjoja. Tässä postauksessa esitelläänkin parhaat ilmaiset kännykkäpelit äänikirjaa kuunnellessa. Mukana on erilaisia pelejä puhelimille laidasta laitaan. Jokaisella meistä on omat mieltymykset siitä, mitä tykätään pelata äänikirjaa kuunnellessa. Jos vielä pohdit, mitä tehdä äänikirjaa kuunnellessa, niin kannattaa rohkeasti kokeilla …

3 tähteä Jenny Colgan Kirja-arvostelut

Kirja-arvostelu: Uusia lukuja ja onnellisia loppuja – Jenny Colgan

Työtään rakastava sinkku kirjastonhoitaja Nina saa tietää, että hänen kirjastonsa ollaan sulkemassa. Pienten sattumusten kautta Nina päätyy ostamaan suuren pakettiauton, jota hän ei osaa edes ajaa, ja matkaa toiselle puolelle maata Skotlantiin pitämään hänen unelmiensa kirjakauppaa pakettiauton perästä.

Kuvassa Oyinkan Braithwaiten kirjan Sisareni, sarjamurhaaja kansi
4 tähteä Kirja-arvostelut Oyinkan Braithwaite

Kirja-arvostelu: Sisareni, sarjamurhaaja – Oyinkan Braithwaite

Mitä sinä tekisit, jos saisit tietää sisaresi murhanneen poikaystävänsä? Korede on tottunut siivoamaan sisarensa Ayoolan sotkuja oli kyseessä sitten Ayoolan vaatteiden täyttämä huone tai itsepuollustuksena tehty murha. Kun Ayoolan kolmas poikaystävä kuolee mystisesti ”itsepuolustuksena”, ei Korede enää tiedä mitä ajatella.